Magic News

Nicole Kidman - Prima apariţie pe covorul roşu cu Sunday şi Faith, fiicele sale

A fost o seară cu totul specială pentru Nicole Kidman care a primit premiul pentru întreaga carieră acordat de American Film Institute Life Achievement Awards.

Actriţa câştigătoare de Oscar s-a bucurat de acest moment împreună cu familia sa, Keith Urban, soţul ei, şi cele două fiice, fiindu-i alături.

În vârstă de 15 şi 13 ani, Sunday şi Faith au apărut pe covorul roşu pentru prima dată şi s-au descurcat de minune în faţa fotografilor care au imortalizat momentul. Cele două fete au purtat rochii roşii, fără bretele, în tip ce Nicole a strălucit la propriu într-o rochie Balenciaga, cu paiete aurii.

“Profund emoționată de tot sprijinul pe care l-am văzut și auzit în întreaga lume. Vă mulțumesc tuturor și Institutului American de Film pentru că m-ați inclus în acest ilustru grup de omagiați. Acum hai să ne distrăm!", a declarat entuziasmată Nicole Kidman pe contul său de Instagram, devenind cea de-a 49-a persoană care a fost onorată cu un Life Achievement Award.


Această distincție, unul dintre cele mai prestigioase premii din lumea cinematografiei, recompensează contribuția adusă de un artist la cultura americană, prin filmele sale.

Nicole Kidman mai are doi copii, pe care i-a adoptat în timpul căsătoriei sale cu Tom Cruise: Isabella, care are acum 31 de ani și locuiește la Londra, și Connor, în vârstă de 29 de ani și este un pescar pasionat. Actriţa a fost în dezacord cu ei de când s-a despărțit de tatăl lor, pentru că au ales Scientologia.