Magic News

Celine Dion se întoarce. Artista este pe coperta Vogue Franţa

La doi ani după ce a fost diagnosticată cu "sindromul persoanei rigide", Céline Dion, în vârstă de 56 de ani, pozează pentru numărul din luna mai al celebrei reviste Vogue France.

Deşi boala i-a schimbat complet viaţa şi a determinat-o să ia o pauză în carieră, cântăreața din Quebec face tot ce-i stă în putință pentru a reveni. Acest lucru a fost dezvăluit într-un lung interviu acordat prestigioasei reviste Vogue France, pentru care diva a realizat un pictorial special.


Pe una dintre coperte, Céline Dion apare în pantaloni scurți, purtând o cămașă albă de la Balenciaga. Pe cea de-a doua, artista poartă un palton voluminos roz pudrat de la Maison Alaïa.

Disponibilă începând cu 24 aprilie, ediţia de mai a revistei Vogue titrează pe copertă “Le grand retour de Céline Dion” (Marea întoarcere a lui Céline Dion), ceea ce ar putea sugera că interpreta piesei "All by Myself", care a fost nevoită să își anuleze ultimul turneu, se pregătește să revină pe scenă, scrie www.cnews.fr. 

“Sunt onorată să fac o ședință foto pentru Vogue Franța. Sunt foarte mândră că, la 56 de ani, mi s-a cerut să-mi dezvălui frumusețea. Dar ce este frumusețea? Frumusețea ești tu, sunt eu, este în interior, sunt visele noastre, este astăzi", a declarat Céline Dion, ea adăugând: “Astăzi, sunt o femeie care se simte foarte puternică pentru a merge mai departe".


Așadar Celine Dion nu ştie când va reveni pe scenă: “Nu pot să vă spun: “Da, peste patru luni”. Nu știu... Corpul meu îmi va spune”, a explicat ea. Un lucru este cert, artista muncește din greu pentru a se întoarce cât mai curând în fața fanilor ei, care au susținut-o mereu.

În timpul interviului, vedeta a vorbit despre lupta ei împotriva bolii, spunând că trebuie să urmeze "terapie fizică și vocală" cinci zile pe săptămână. “Lucrez la degetele de la picioare, la genunchi, la cântat, la voce...", a declarat ea pentru Vogue France. “Există un lucru care nu se va opri niciodată, și acela este dorința. Este pasiunea. Este visul. Este determinarea", a conluzionat Celine Dion.