Magic News

Angelina Jolie şi Vivienne, fiica ei, pe covorul roşu, pe Broadway

Angelina Jolie a apărut pe covorul roşu la premiera noul ei spectacol de pe Broadway, “The Outsiders”.

Actriţa a fost însoţită de Vivienne, fiica ei de 15 ani, mare fană a teatrului, care şi-a ajutat mama să producă acest spectacol. Angelina Jolie a strălucit într-o rochie aurie şi o capă maro, actriţa având o nouă culoare de păr.

Alături de ea, Vivienne a preferat un look simplu, adolescenta purtând o salopetă albastră. Ea seamănă atât cu tatăl ei, Brad Pitt, de la care a moştenit privirea, cât şi cu Angelina.

Angelina Jolie este extrem de apropiată de copiii e . Ea a dezvăluit că rolul de mamă a schimbat-o complet: “Aveam 26 de ani când am devenit mamă. Toată viața mea s-a schimbat. Faptul că am avut copii m-a salvat și m-a învățat să evoluez altfel în această lume. Recent, mi-am dat seama că aș fi urmat o cale mult mai întunecată dacă nu aș fi simțit nevoia de a trăi pentru ei", a declarat anul trecut pentru revista americană Vogue.

Spectacolul “The Outsiders” este noua adaptare scenică a îndrăgitului roman al lui S. E. Hinton din 1967. Povestea a mai fost adaptată în urmă cu aproape 40 de ani de regizorul Francis Ford Coppola și scenarista Kathleen Rowell. C. Thomas Howell, Patrick Swayze, Matt Dillon, Rob Lowe, Ralph Macchio, Tom Cruise și mulți alții au jucat în adaptarea cinematografică din 1983.

Angelina Jolie a declarat pentru revista “People” că a fost inspirată să facă noul musical pentru că a simțit „atât de mult acest material și această echipă de creație”. „A fost un privilegiu să fac parte din acest proces”, a mai spus Jolie. „Am atât de mult respect pentru Broadway și pentru toți cei care lucrează în cadrul acestuia. Am fost în teatru urmărind primele reacții, inclusiv reacția adesea foarte emoționantă a tinerilor. Este foarte emoționant”.

De asemenea, Angelina Jolie a împărtășit că „a fost un vis să lucrez cu această distribuție foarte dedicată și extrem de talentată”, adăugând: „Cântăreți, dansatori și actori străluciți, cu toții. Cu toții muncesc atât de incredibil de mult”.