Magic News

“Total Eclipse Of The Heart”, melodia lui Bonnie Tyler a fost ascultată pe repeat în timpul eclipsei de soare din America

Eclipsa de soare din America a fost aşteptată cu mare interes de milioane de oameni, iar fenomenul a reînviat o melodie legendară: “Total Eclipse Of The Heart”, cântecul lui Bonnie Tyler.

În timp ce locuitorii din America de Nord priveau luni spre cer pentru a asista la o eclipsă totală de soare, se pare că Bonnie a asigurat coloana sonoră pentru acest moment unic.

„Eclipsele au o putere specială. Ele îi impresionează pe oameni, care simt un fel de veneraţie pentru frumuseţea Universului nostru”, a spus şeful NASA, Bill Nelson.

Melodia a urcat în topurile muzicale în timpul zilei și a ajuns chiar pe locul 2 în topurile Apple. Pe Spotify, difuzările melodiei au crescut cu aproape 50% în SUA în săptămâna premergătoare eclipsei, iar platforma se așteaptă să înregistreze o creștere și mai mare după eclipsă, a declarat un purtător de cuvânt al Spotify pentru CBS News. 


De asemenea, a fost și piesa de top adăugată în listele de redare ale utilizatorilor pentru eclipsă. Şi alte melodii care au ca temă soarele și a luna au fost piese populare pe listele ascultătorilor: "Ain't No Sunshine" de Bill Withers, "Here Comes the Sun" de The Beatles, "Eclipse" de Pink Floyd, "Bad Moon Rising" de Creedence Clearwater Revival și "Black Hole Sun" de Soundgarden au fost, de asemenea, alegeri populare.

Căutările pentru cuvântul “eclipse” au crescut cu 200% pe Spotify în ultima săptămână, a precizat purtătorul de cuvânt.

Pe YouTube, “Total Eclipse Of The Heart” a intrat în topul zilnic al primelor 100 de videoclipuri muzicale și se află în prezent pe locul 84. Platforma de streaming Last FM a mai spus că piesa a fost numărul unu în Statele Unite pe 8 aprilie.

Bonnie Tyler fredonează versul: “Every now and then I fall apart”. Pe rețelele de socializare, ea a marcat revenirea melodiei cu un joc de cuvinte: "Every now and then it hits the charts”, a scris ea. Tyler a mai spus că a avut un deja vu, amintindu-și că în 2021, când a avut loc o altă eclipsă și a început să fie inundată de mesaje.

În timpul eclipsei de soare din 2017, Tyler a interpretat melodia în cadrul croazierei "Total Eclipse Cruise" a Royal Caribbean, susținută de trupa DNCE a lui Joe Jonas.

Atunci când cântecul a fost lansat în 1983, a ajuns pe locul 1 în topul Billboard Hot 100 și a fost pe primul loc timp de patru săptămâni. Melodia a petrecut 29 de săptămâni în clasamentul Hot 100.