Magic News

Simona Halep va evolua la Turneul WTA de la Madrid

Simona Halep a primit un nou wild card, de data aceasta sportive urmqnd să evolueze la turneul WTA de la Madrid, competiţie pe care a câştigat-o în 2026 şi 2017.

Simona a revenit în circuit la turneul de la Miami Open, unde a fost eliminată de Paula Badosa, în primul tur. Acum ea se pregăteşte pentru sezonul de zgură, suprața ei preferată, cea pe care a câștigat primul turneu de Grand Slam al carierei, la Roland Garros.

Anunțată pe tabloul principal al competiției din capitala Spaniei, Simona Halep a publicat o serie de imagini de la antrenamentul ei, pe zgură, avut în compania noului său antrenor, Carlos Martinez, la baza sportivă a lui Dinu Pescariu.

“Muchas gracias Mutua Madrid Open pentru această oportunitate de wild card. Madridul a fost întotdeauna un turneu special pentru mine, cu amintiri plăcute și sunt recunoscător că pot face mai multe. Pe curând!”, a scris Simona.

Simona a reușit rezultate bune de-a lungul timpului la Madrid, devenind campioană la edițiile din 2016 (a învins-o în finală pe Dominika Cibulkova) și 2017 (a învins-o în finală pe Kristina Mladenovic). Halep a mai jucat două finale la Caja Magica, în 2014 (a pierdut la Sharapova) și 2019 (a pierdut la Kiki Bertens), scrie eurosport.ro.