Magic News

Jill Biden, Prima Doamnă a Americii, a scris o carte pentru copii despre Willow, pisica de la Casa Albă

Jill Biden, Prima Doamnă a Americii, a scris o carte pentru copii al cărei personaj principal este Willow, pisica de la Casa Albă.

"Willow, the White House cat" va fi lansată cu câteva luni înainte ca preşedintele american Joe Biden, în vârstă de 81 de ani, să viseze la un nou mandat de preşedinte.


“Pe măsură ce Willow se mută din cameră în cameră, explorând istoria noii sale case, ea află repede despre toţi oamenii incredibili care fac să funcţioneze Casa Albă”, a declarat Jill Biden într-un comunicat publicat de editorul Simon and Schuster.

Cartea le va permite cititorilor să vadă “cea mai cunoscută adresă a Americii" prin "ochii unei pisici". Joe Biden, cel de-al 46-lea preşedinte al Americii, a reinstituit tradiţia animalelor la Casa Albă, după ce predecesorul său, Donald Trump, nu a avut niciun animal de companie. El i-a adus la Casa Albă pe Major şi Champ, doi ciobăneşti germani. Major a plecat însă după ce a muşcat mai mulţi membri ai personalului.

Barack Obama i-a adus la Casa Albă pe Sunny și Bo, doi câini de apă portughezi, Bill Clinton i-a avut pe Buddy, un labrador retriever, și pe Socks, o pisică adoptată.