Magic News

„Godzilla x Kong: Un Nou Imperiu” are premiera din 29 martie pe marile ecrane

Regizorul Adam Wingard prezintă reîntoarcerea pe marile ecrane a legendarelor personaje într-o poveste colosală, plină de aventură și acțiune, “Godzilla x Kong: Un Nou Imperiu”, o producție marca Legendary Pictures de la Warner Bros. Pictures.

Filmul este distribuit de Vertical Entertainment și are premiera pe marile ecrane din România începând din 29 martie. Bătălia legendară continuă! Universul monștrilor urmărește continuarea explozivei confruntări dintre neînfricatul Godzilla și atotputernicul Kong care, de data aceasta, trebuie să învingă o amenințare necunoscută, ascunsă adânc în lumea noastră și extrem de periculoasă pentru existența tuturor.

“Godzilla x Kong: Un Nou Imperiu” explorează și mai mult istoria celor doi Titani și originile lor, misterele de pe Insula Craniilor, dar și secretul legăturii dintre aceste creaturi extraordinare și oameni. Regizorul filmului este din nou Adam Wingard.

Din distribuție fac parte actorii: Rebecca Hall (“Vicky Cristina Barcelona”, “Iron Man 3”), Brian Tyree Henry (“Joker”), Dan Stevens (“Frumoasa și Bestia”), Kaylee Hottle (“Godzilla vs. Kong”), Alex Ferns (“Batman”) și Fala Chen (“Shang Chi și Legenda Celor Zece Inele”).

Continuarea AICI