Magic News

Imagini cu Jennifer Lopez care se antrenează în grădina casei ei de 60 de milioane de dolari. Cum face sport acasă

Cine nu visează să aibă silueta lui Jennifer Lopez, cu picioarele ei sculptate și abdomenul perfect?

Acum, totul pare posibil, după ce artista a dezvăluit pe contul său de Instagram un videoclip cu rutina sa de fitness. Într-o duminică însorită din Los Angeles, vedeta în vârstă de 54 de ani a decis să dezvăluie ceva mai mult comunității și fanilor săi.

Jennifer a distribuit pe Instagram un videoclip cu rutina ei de exerciții fizice, pe care le face în grădina casei din Beverly Hills. În legenda postării sale, a adăugat următorul text: “Doza zilnică de bunăstare... Duminică fericită tuturor. Iubesc această formă".

Pentru un antrenament reuşit este nevoie de mai multe lucruri. În acest videoclip, Jennifer Lopez poartă un echipament de culoare roz, format din bustieră şi colanţi. Este o ținută care i se potrivește perfect, punându-i în valoare silueta și asigurându-i în același timp o bună susținere. Artista și-a început ședința cu o serie de exerciții de stretching.


A început astfel ușor, pentru a-și trezi corpul și mușchii, cu postura de yoga Uttita Hasta Padangusthana, cunoscută și sub numele de postura unghiului lateral. Duminica aceasta, Jennifer Lopez nu s-a mulţumit cu un antrenament oarecare.

Vedeta a ales să-și lucreze fesele, coapsele, brațele și spatele. Ea a început exercițiile cu o serie de extensii de brațe folosind greutăți de câte 2 kilograme. Apoi a început antrenamentul efectiv, folosindu-se de greutăţi de patru kilograme. Vedeta a continuat cu fandări laterale pe fiecare picior, păstrând întotdeauna greutățile pentru rezultate și mai mari.

Ea a efectuat apoi extensii verticale ale unui braț cu o halteră. Exercițiul presupune ținerea unei gantere într-o mână și extinderea brațului vertical deasupra capului. În cele din urmă, Jennifer Lopez și-a încheiat sesiunea cu câteva mişcări uşoare după care s-a bucurat de soare în curtea casei de 60 de milioane de dolari pe care a cumpărat-o împreună cu Ben Affleck.

Reședința de 38.000 de metri pătraţi are 12 dormitoare, 24 de băi, spa, o sală de masaj, un teren de pickleball interior, un ring de box și un sală de sport.