Magic News

Kate şi William, “extrem de emoţionaţi” de mesajele primite după anunţul că Prinţesa de Wales are cancer

În vârstă de 42 de ani, Printesa de Wales a anunţat că a fost diagnosticată cu cancer şi că a început chimioterapia de prevenţie.

În vârstă de 42 de ani, Printesa de Wales a anunţat că a fost diagnosticată cu cancer şi că a început chimioterapia de prevenţie. Kate a suferit o intervenţie abdominală majoră la începutul anului, iar zvonurile privind starea sa de sănătate şi boala de care suferă s-au înmulţit.

Într-un mesaj video, Kate a clarificat lucrurile şi a declarat că a avuut nevoie de timp pentru a le explica situaţia celor trei copii, George, Charlotte si Louis.

“Acest lucru a venit, desigur, ca un şoc uriaş, iar William şi cu mine am făcut tot ce am putut pentru a procesa şi gestiona acest lucru în mod privat, de dragul tinerei noastre familii", a spus ea.

"După cum vă puteţi imagina, acest lucru a necesitat timp. Mi-a luat timp să mă recuperez după o intervenţie chirurgicală majoră pentru a-mi începe tratamentul. Dar, cel mai important, ne-a luat timp să le explicăm totul lui George, Charlotte şi Louis într-un mod adecvat pentru ei şi să îi asigurăm că voi fi bine", a spus Kate.


“Au fost câteva luni incredibil de grele pentru întreaga noastră familie, dar am avut o echipă medicală fantastică care a avut mare grijă de mine, lucru pentru care sunt foarte recunoscătoare. În ianuarie, am suferit o intervenţie chirurgicală abdominală majoră la Londra şi, la momentul respectiv, se credea că afecţiunea mea nu era canceroasă. Operaţia a fost un succes. Cu toate acestea, testele efectuate după operaţie au constatat că era prezent un cancer. Prin urmare, echipa mea medicală m-a sfătuit să urmez o cură de chimioterapie preventivă şi acum mă aflu în primele etape ale acestui tratament", a anunţat prinţesa de Wales.

Mesajul său a provocat o emoţie uriaşa, iar Prinţii de Wales au primit numeroase mesaje de încurajare din întreaga lume. "Atât prinţul, cât şi prinţesa au fost extrem de emoţionaţi de mesajele de simpatie (trimise de) oameni din Marea Britanie, din Commonwealth şi din întreaga lume", după videoclipul în care Kate a anunţat că are cancer, a declarat purtătorul de cuvânt al Palatului Kensington. "Ei sunt extrem de emoţionaţi de căldura şi sprijinul publicului", a adăugat el. Kate şi William “sunt recunoscători pentru înţelegerea publicului faţă de cererea lor de intimitate în acest moment”, a mai spus purtătorul de cuvânt.