Magic News

„Garfield” își face intrarea în cinema în luna mai

Cinefili felinofili, avem vești despre povești miaunești: pe 17 mai 2024 se lansează pe marile ecrane noua animație „The Garfield Movie” - aventurile comice ale celebrului motan portocaliu și un prilej grozav de distracție pentru întreaga familie. Filmul va rula în cinematografe dublat și subtitrat în limba română.

Creat în anii '70 de americanul Jim Davis, Garfield a devenit celebru în lumea întreagă, iar în 2013 chiar deținea recordul mondial Guinness drept personajul de benzi desenate cu cele mai multe apariții în presă.

Vă întrebați ce mai face acum năzdrăvanul Garfield? Ei bine, rămâne la fel de pofticios și de poznaș cum îl știm, doar că acum... se face mare! Și mai mare, și mai mare... A crescut, dar nu-și schimbă năravul: e sarcastic și leneș cât cuprinde și urăște zilele de luni (nu că s-ar duce la muncă). Singurul lucru care l-ar convinge să coboare din fotoliu ar fi, desigur, lasagna. Într-una dintre incursiunile de "pradă" în frigider dă bot în bot cu tatăl sau, Vic - motan stradal versat în... belele pisicești. Și acum, ce să vezi?, tocmai pune la cale un jaf de zile mari, așa că Garfield și Odie trec brusc de la viață confortabilă de apartament la o aventură nebună în aer liber, plină de adrenalină. Iuhuuu!

Când dă de greu, Garfield trebuie să-și murdărească labele ca să scape teafăr, cu toate cele nouă vieți din dotare (sau câte i-or fi rămas...). Cum se încheie aventura vedem în "The Garfield Movie" - din 17 mai 2024, în cinematografele din toată țara.

Continuarea AICI