Magic News

„Kung Fu Panda 4” Animația care închide cercul francizei

„Kung Fu Panda” este una dintre cele mai importante francize ale DreamWorks. Legenda Războinicului Dragon a început în 2008, când primul film a ajuns pe marele ecran, iar de acolo, seria s-a tot extins până a ajuns în 2024 și, cel mai probabil, va depăși și acest an cu tot felul de continuări și spin-off-uri.

Este ușor de înțeles de ce filmele cu grăsuțul și pufosul luptător de kung fu sunt atât de îndrăgite, nu doar datorită lui Po (Jack Black), dar și celor Cinci Furioși, incredibil de simpatici și de vandabili, o combinație care n-are cum să nu fie o rețetă de succes.

În ceea ce privește povestea din această parte, „Kung Fu Panda 4” îl prezintă pe Po (Jack Black) căutându-și propriul succesor ca Războinic Dragon, în timp ce se pregătește să își asume noul rol de lider spiritual al Văii Păcii, adică să iasă la pensie.

Însă, în timpul călătoriei sale, el întâlnește un nou răufăcător, „Cameleonul”, care reprezintă o amenințare și mai mare decât oricare dintre dușmanii săi anteriori. Viola Davis a fost distribuită pentru a o interpreta pe The Chameleon, principala antagonistă. Nu numai că Davis este una dintre puținele interprete care au obținut EGOT-ul, dar se pricepe de minune și la interpretarea răufăcătorilor.

Continuarea AICI