Magic News

Premiile Oscar 2024 – Cele mai spectaculoase ţinute

Gala Oscar 2024 a încheiat sezonul marilor premii de la Hollywood, și, ca de obicei, covorul roșu a fost un adevărat spectacol de modă.

Cele mai importante vedete de la Hollywood au participat la marele eveniment, iar cel mai bine îmbrăcate vedete ale serii au fost cele care au întruchipat farmecul clasic, reinterpretat într-un mod modern și, uneori, complet neașteptat.

Carey Mulligan şi Emma Stone au fost două dintre cele mai elegante vedete ale serii. Carey a strălucit într-o rochie Balenciaga cu fustă voluminoasă, inspirată de o siluetă de arhivă Cristóbal Balenciaga. Iar câştigătoarea Premiului Oscar Emma Stone a mizat pe o rochie Louis Vuitton de culoarea spumei de mare care a avut un peplum dramatic.

De asemenea, au existat și momente emoționante legate de modă. Lily Gladstone - nominalizată pentru interpretarea sa puternică din "Killers of the Flower Moon" - a adus în prim plan reprezentarea indigenilor, purtând un model Gucci personalizat, realizat în colaborare cu artistul Joe Big Mountain, renumit pentru bijuteriile sale. Rochia ei de catifea albastră cu capișon prezenta ornamente florale quillwork (o formă de înfrumusețare textilă practicată în mod tradițional de popoarele indigene din America de Nord) de-a lungul întregului spate.

Foto: Gettyimages.com