Magic News

A fost lansat nou trailer pentru filmul „The Bikeriders”, cu Austin Butler și Tom Hardy

„The Bikeriders”, regizat de Jeff Nichols, urmărește transformarea unui club de motocicliști din vestul mijlociu într-o bandă periculoasă de-a lungul unui deceniu, cu o distribuție plină de vedete, printre care Austin Butler, Tom Hardy și Jodie Comer.

Drumul spre marele ecran a fost anevoios pentru drama cu motocicliști a lui Jeff Nichols, „The Bikeriders”, dar lucrurile încep să se liniștească pe măsură ce se apropie noua dată de lansare. Un nou trailer prezintă trio-ul principal, Austin Butler, Tom Hardy și Jodie Comer, în timp ce se aventurează într-o viață din ce în ce mai periculoasă în cadrul unei bande de motocicliști.

Inspirându-se din cartea jurnalistului Danny Lyon, The Bikeriders urmărește ascensiunea rapidă a clubului de motocicliști din Midwest, The Vandals, de-a lungul unui deceniu, pe măsură ce se transformă dintr-un refugiu pentru proscrișii locali într-o gașcă mai violentă și mai criminală, cunoscută pentru traficul de droguri, prostituție și incendierea barurilor.

Prinsă la mijloc este Kathy (Comer), soția lui Benny (Butler) care, după o căsătorie rapidă, face tot posibilul să-l îndepărteze pe acesta de noua direcție distructivă a bandei și să-l descurajeze de căile sale violente. De cealaltă parte se află liderul grupului, Johnny (Hardy), care apelează la Benny și insistă că nimic nu-l poate opri să meargă pe motor.

Continuarea AICI