Magic News

„Dragoste la foc mic” - despre dragoste și mâncare, cu Juliette Binoche și Benoît Magimel, într-un festin vizual pe marile ecrane

O poveste încântătoare și senzuală despre dragoste și mâncare, care te va face să salivezi pe parcursul întregii vizionări. „Dragoste la foc mic”/ „La passion de Dodin Bouffant” (r. Tràn Anh Hùng), cu Juliette Binoche și Benoît Magimel, ajunge în cinematografele din România din 23 februarie, distribuit de Independența Film.

Filmul a fost catalogat de majoritatea publicațiilor străine drept cel mai bun food porn film al anului.

Eugenie (Juliette Binoche), o bucătăreasă fără egal, a lucrat pentru celebrul gurmand Dodin (Benoît Magimel) în ultimii 20 de ani. Odată cu trecerea timpului, practica gastronomiei și admirația reciprocă s-au transformat într-o relație romantică. Legătura dintre ei dă naștere unor feluri de mâncare, unul mai delicios decât altul, care îi surprind până și pe cei mai iluștri bucătari ai lumii. Însă lui Eugenie îi place libertatea și nu și-a dorit niciodată să se căsătorească cu Dodin. De aceea, el decide să facă ceva ce nu a mai făcut până acum: să gătească pentru ea.

Continuarea AICI