Magic News

Iman - Omagiu emoţionant pentru David Bowie de Ziua Îndrăgostiţilor

Iman a postat un omagiu emoționant de Ziua Îndrăgostiților pentru regretatul ei soț, David Bowie.

Iman a postat cinci imagini minunate cu ea și David, unul în brațele celuilalt, care acoperă anii pe care i-au petrecut împreună. "Într-o zi... voi fi din nou în brațele tale", a scris ea. "Happy Forever Valentine #BowieForever".


După moartea lui Bowie, Iman şi-a făcut un obicei de a marca ocaziile speciale, cum ar fi Ziua Îndrăgostiților, zile de naștere și aniversări, cu mesaje emoționante și fotografii cu ea şi David. În iunie 2016, la doar câteva luni după moartea lui David, Iman a marcat ceea ce ar fi fost cea de-a 24-a aniversare a lor cu mesajul "cel mai bun lucru la mine ești tu".

În anul următor, ea a scris: "Aș merge pentru totdeauna doar pentru a fi din nou în brațele tale", după ce, cu câteva luni mai devreme, îl numise "Valentine pentru totdeauna". Iman a declarat că nu se va recăsători niciodată după moartea lui David. "Încă mă simt căsătorită", a explicat Iman. "Cineva, în urmă cu câțiva ani, s-a referit la David ca fiind răposatul meu soț, iar eu am spus 'Nu, nu este răposatul meu soț'. El este soțul meu'.

Când David a cerut-o în căsătorie, Iman a spus iniţial “nu”, pentru că şi-a dorit ca fiecare să cunoască familia celuilalt. Ea a dezvăluit că au văzut împreună la Florența un inel care i-a plăcut, dar care fusese vândut până în momentul în care David s-a dus să îl cumpere pentru a o cere în căsătorie. S-a întors după el și l-a găsit", a spus Iman. "Cineva îl cumpărase, așa că el s-a dus și l-a găsit și l-a cumpărat de la ei!". Bowie a cerut-o în căsătorie pe malul râului Sena, iar Iman a spus, în sfârşit “da”.

Nunta lor a influenţat albumul “Black Tie White Noise” din 1992 al lui Bowie, iar melodiile "The Wedding" și "The Wedding Song" sunt capete de afiş.

Cei doi au fost căsătoriţi timp de 24 de ani și au o fată împreună, Alexandria "Lexi" Zahra Jones.