Magic News

Jennifer Lopez şi Ben Affleck - De Valentine’s Day, mai îndrăgostiţi ca niciodată

Jennifer Lopez și Ben Affleck au debordat de dragoste înainte de Ziua Îndrăgostiţilor.

Cuplul a defilat pe covorul roşu la Los Angeles, la premiera filmului "This Is Me... Now: A Love Story", în care joacă J.Lo. Este vorba despre o poveste de dragoste coprodusă de actriță și cântăreață, inspirată din propria viață, care va ajunge pe Amazon Prime Video pe15 februarie.

Jennifer Lopez a sosit la celebrul Dolby Theatre într-o rochie magnifică Zuhair Murad Couture fără bretele, brodată cu pietre prețioase reprezentând semnele zodiacale. Alături de ea s-a aflat Ben Affleck, iar cei doi au râs, au schimbat priviri tandre și sărutări... Ca de obicei, Bennifer și-a etalat complicitatea în fața flash-urilor fotografilor.

A doua zi după lansarea filmului pe Prime Video, J.Lo va lansa "This Is Me... Now", cel de-al nouălea album de studio al său, care vine la zece ani distanţă după "A.K.A.". Vedeta în vârstă de 54 de ani s-a inspirat pentru film şi album din propria viață alături de Ben Affleck: prima lor dragoste la începutul anilor 2000, despărțirea chiar înainte de nuntă în 2004, reîntâlnirea din 2021 și nunta mult așteptată în anul următor, precum și viața de familie.

Cel de-al nouălea album ar putea fi ultimul al carierei sale: “Adevărul este că nici măcar nu știu dacă voi mai face vreodată un alt album după acesta”, a declarat ea pentru ET. “Simt că acesta este sfârșitul unei epoci pentru mine și începutul uneia noi, așa că nu voi spune niciodată niciodată, dar în acest moment simt că am pus cu adevărat suflet și inimă în el. Sunt foarte entuziasmată și a solicitat foarte mult din mine.”