Magic News

Coperta de colecţie Vogue: 40 de femei celebre au pozat împreună

Oprah, Cindy Crawford, Naomi Campbell, Christy Turlington, Linda Evangelista, Victoria Beckham, Dua Lipa sau Miley Cyrus sunt câteva dintre cele 40 de femei celebre care se află pe coperta Vogue Marea Britanie.

Editorul Edward Enninful și-a dorit ca revista de martie să fie dedicată în întregime femeilor. Astfel, au fost selectat femei care „au trecut dincolo de modă și cultură pentru a schimba structura societății în anii 2020, în mai multe moduri, întotdeauna pozitive”.

Pentru "ediția finală", Edward Enninful și-a lansat provocarea de a reuni un număr mare de femei influente, având în minte o singură întrebare: "Oare 40 dintre cele mai cunoscute femei de pe planetă ar merge într-un studio din New York, într-o zi din decembrie, pentru a face o fotografie împreună? Iar răspunsul a fost, bineînțeles, "da" pentru aceste modele, actriţe, artiste și antreprenoare, sportive legendare și vedete media.


Printre ele se mai află Salma Hayek Pinault, Gemma Chan, Anya Taylor-Joy, Gigi Hadid, Kate Moss, Naomi Campbell, Victoria Beckham, Jane Fonda, Cara Delevingne, Serena Williams.

“Să pregătești în același timp 40 dintre cele mai ocupate femei din lume pentru obiectivul lui Meisel nu este o performanță deloc de neglijat", a spus Edward Enninful. "A fost cea mai mare ședință foto la care am participat în cariera mea", a cotinuat editorul.

Revista a distribuit, de asemenea, câteva imagini video de la această ședință foto XXL. Totul pentru a dezvălui că a fost nevoie de o organizarea titanică pentru a aduna toate aceste vedete în același timp.


Pentru a face posibilă această ședință foto, Vogue a apelat la celebrul fotograf Steven Meisel. O "premieră de acest gen", potrivit acestui colaborator al revistei, mai ales că "durează luni de zile pentru a pune doar una dintre aceste femei pe copertă".