Magic News

Mihai Mărgineanu la Magic Life cu Liana Stanciu - “Mi-ar plăcea ca prietenii mei să mă ţină mine ca pe un băiat deştept care i-a ajutat foarte mult, fără motiv”

Mihai Mărgineanu este invitatul podcastului Magic Life cu Liana Stanciu, un interviu care poate fi urmărit pe canalul de youtube al Lianei.

Greu de crezut că mai există vreun român care să nu îl îndrăgească pe Ardiles din “Las Fierbinți”, sau vreo petrecere unde să nu se fi fredonat din toată inima unul dintre versurile lui Mihai Mărgineanu.

Descoperă-l pe artistul "inginer", tatăl creativ și soțul etern îndrăgostit în noul episod al podcastului Magic Life.

A picat de două ori la Electronică, a făcut Facultatea de Instalaţii şi a ajuns în minunata lume a actorilor datorită lui Tudor Chirilă. “M-a copleşit ceva”, spune actorul, care are emoţii de fiecare data când urcă pe scenă.

“Mi-ar plăcea ca prietenii mei să mă ţină mine ca pe un băiat deştept care i-a ajutat foarte mult, fără motiv”, i-a spus Mihai Mărgineanu Lianei.

Vei avea ocazia să îl cunoşti pe cel care, din frică de zbor, a devenit pilot, care ne-a cucerit prin modestia, bunul simț, puterea de a-și recunoaște limitările și personalitatea spumoasă.