Magic News

Kate Middleton, operată la Londra. Prinţesa de Wales va avea o lungă perioadă de recuperare

Palatul Kensington a dat veşti despre starea de sănătate a Prinţesei de Wales, care a fost operată la Londra.

Soţia Prinţului William şi viitoarea Regină a Regatului Unit a fost internată şi supusă unei intervenţii chirurgicale abdominale care fusese programată.

Potrivit presei din Marea Britanie, Kate nu are cancer, însă starea sa este destul de gravă pentru ca ea să rămână două săptămâni în spital şi să aibă nevoie de 2-3 luni de convalescenţă.

“Operația a fost un succes și se așteaptă ca Kate să rămână în spital timp de zece până la paisprezece zile înainte de a se întoarce acasă pentru a-și continua recuperarea.” În vârstă de 42 de ani, Kate Middleton va lipsi o lungă perioadă de timp: "Este puțin probabil ca ea să se întoarcă la îndatoririle publice înainte de Paște", se arată în comunicat. Un motiv în plus de îngrijorare în rândul fanilor monarhiei.

Potrivit comunicatului, mama lui George, Charlotte și Louis "este conștientă de interesul pe care această declarație îl va genera", dar "speră că publicul va înțelege dorința ei de a menține cât mai multă normalitate pentru copiii ei", precum și dorința de a păstra "confidențialitatea informațiilor medicale personale". Soția Prințului William și-a cerut, de asemenea, scuze celor "afectați de faptul că va trebui să își amâne viitoarele angajamente", adăugând că speră "să poată relua cât mai multe cât mai curând posibil".

Prinţul William plănuiește să rămână acasă alături de soţia sa pentru a avea grijă de cei trei copii ai lor. Prin urmare, el va trebui să își anuleze unele dintre călătoriile sale.