Magia Există

22 decembrie - Ziua Filmelor de Crăciun

Astăzi la Magic FM sărbătorim Ziua Filmelor de Crăciun, cele care aduc familiile împreună.

Comedii romantice evergreen sau proaspete precum “Dungeons & Dragons”, animații pentru mari și minioni… magia filmelor care ne adună și ne ating e prea puternică să nu pregătești popcornul, fie că ești singur acasă sau tolănit lângă ai tăi, în fața ecranului.

Între Santa sau Grinch, ai numeroase variante în colecția de Crăciun de la Sky Showtime. În plus față de personajele îndrăgite de generații, precum Bethoveen, Anastasia sau Ella Enchanted, ai și blockbustere noi-nouțe, cadouri gata de despachetat.

“Transformers: Ascensiunea Bestiilor”, “Super Mario Bros- Filmul” și “Fast X”. Al zecelea film din saga “Furios și Iute” e capitolul final al lui Dom Toretto, întrecut în viteză poate doar de sania Moșului.

E timpul pentru plăceri vinovate, dar și clasicele care te fac să râzi, să plângi sau amândouă deodată. Cum ar fi “E.T.”, minunatul film de Steven Spielberg.

Cele mai tari filme sunt disponibile pe platforma de streaming Sky Showtime, împreună cu seriale selecte.

Iar dacă ești pe fază Radioul lui Moș Crăciun poți câștiga și un ecran nou pentru cinemaul de acasă. Unul din cele 7, da, șapte smart tv-uri cadou de la Sky Showtime. De Crăciun, vizionează numai ce-i mai bun!