Magic News

Macaulay Culkin are propria stea pe Walk of Fame şi o familie minunată

În preajma Crăciunului şi la 33 de ani de la lansarea filmului-cult “Singur acasă”, care l-a consacrat, actorul Macaulay Culkin a intrat în rândul vedetelor ale căror nume sunt înscrise pe Hollywood Boulevard.

În vârstă de 43 de ani, actorul și-a dezvelit steaua de pe Hollywood Walk of Fame, ocazie cu care s-a reîntâlnit cu actrița Catherine O'Hara, care a jucat rolul mamei sale în filmul lansat în 1990.

"Filmul a fost, este și va fi întotdeauna un fenomen adorat la nivel mondial", a spus ea în introducere."Iar motivul pentru care familiile din întreaga lume nu pot lăsa să treacă un an fără să-l vadă împreună este Macaulay Culkin. Sigur, a avut un scenariu grozav, un regizor minunat (Chris Columbus, n.r.), dar interpretarea perfectă a lui Macaulay Culkin în rolul lui Kevin McCallister a fost cea care ne-a oferit acest băiețel obișnuit prins într-o aventură extraordinară."

Cu o voce tremurândă, ea a vorbit și despre statutul de superstar dobândit la o vârstă foarte fragedă de către actor, care avea 10 ani când a fost lansat filmul. În opinia ei, simțul umorului a fost cel care i-a permis să depășească obstacolele celebrităţii: "Este un semn de inteligență la un copil și o cheie pentru a supraviețui la orice vârstă", a declarat ea.

La rândul lui, Macaulay Culkin însuși a fost foarte emoționat când a ținut propriul discurs, mulțumindu-i partenerei sale Brenda Song, mama celor doi fii ai săi, în vârstă de 2 ani și jumătate și 1 an:

"Ești totul pentru mine, ești campioana mea, singura persoană mai fericită pentru mine decât mine însumi astăzi (...) Mi-ai dat familia mea, iar după nașterea celor doi copii ai noștri, ai devenit una dintre cele trei persoane preferate ale mele".