Magia Există

1 Decembrie - Ziua Târgurilor de Crăciun

În prima zi de iarnă, Magic FM devine pentru al 15-lea an consecutiv Radioul lui Moş Crăciun. Luna decembrie vă aduce cea mai frumoasă muzică de Crăciun şi daruri speciale pentru voi şi cei dragi! Magia există!

De Ziua Națională ne sărbătorim țara, dar și Țara Minunilor de iarnă. La Magic FM, 1 Decembrie este Ziua Târgurilor de Crăciun. Practic, Magia Crăciunului și-a deschis sediu, în România și peste tot în lume.

Magia e nelimitată, timpul e limitat. E timpul deci să descoperi cele mai vesele sătuce și târguri pe care ți le poți imagina. Și nu trebuie să mergi la Viena sau Paris pentru asta. În București, Târgul de Crăciun e creat de CREART în Piața Constituției. La Cluj, Planeta Crăciun e primul târg de sărbători organizat de Untold Universe, în Piața Unirii. Iar Magia începe din 2007 în Piața Mare din Sibiu.

Aici simți că, într-adevăr, Crăciunul e după colț. În căsuțele iluminate și în atelierele “elfilor” harnici.  Ia pe cineva de mână și pornește la vânătoare de cadouri-unicat, meșterite de artizani locali, cofetari, bijutieri. De la ciorapi de lână împletiți ca de bunica, la creații chic.

Aluneci pe patinoar sau plutești ca un fulg deasupra tuturor, în roata panoramică la înălțimea Turnului cu Ceas. Te bucuri din plin de luminile și aromele Crăciunului:  turta dulce, ciocolata caldă și alte băuturi care îmbujorează obrajii. Aerul miroase a castane coapte și răsună de chiote, chicoteli și cântece de sezon. Aici e toată lumea bună. Ascultă Magic FM și poți ajunge la cel mai fain Târg de Crăciun din România, de 16 ani. Fiindcă de azi Radioul lui Moș Crăciun intră în drepturi deodată cu Târgurile de Crăciun, poți  câștiga unul din cele trei city-breakuri la Sibiu, pentru un Crăciun de basm în doi. Magia există!