Magic News

Alexandra Stan: „Sper ca oamenii care ne vor asculta să simtă magia!”

Alexandra Stan este unul dintre artiștii care vor urca pe scena Sălii Palatului, în seara de 12 decembrie. Muzica, publicul și solidaritatea vor crea cel mai frumos Crăciun cu suflet bun, la Magic FM Christmas Show!

Super-concertul caritabil Magic FM Christmas Show va contribui la achiziția primului avion ambulanţă din România, destinat transportului în afara ţării a copiilor cu afecțiuni grave ce nu pot fi tratați la noi. Tot profitul realizat va fi donat Asociației Blondie și va contribui, astfel, la cel mai important cadou pe care îl poate primi un copil foarte bolnav: timp, ani, primii pași, primii dinți, primul cuvânt, prima zi de școală. 

Alexandra, cum arăta primul Crăciun pe care ți-l amintești?

Primul Crăciun pe care mi-l amintesc arăta foare asemănător cu cele de acum. Adică eu cu mama, tata și sora mea împodobeam bradul, ascultând mereu colinde, în timp ce bunica ne făcea cozonaci. Cam asta facem și acum! 

Ce înseamnă Crăciunul pentru tine, azi?

Crăciunul a însemnat mereu cea mai frumoasă perioadă din an pentru mine. O ocazie perfectă de a petrece timp cu familia la mama acasă. Mai ales că eu locuiesc la Bucureşti și ei în Constanța, iar de Crăciun ne adunăm de peste tot! 

Noi am fost mereu o familie numeroasă, dar acum Crăciunul e și mai special, pentru că am doi nepoți minunați, Sofia si Pavel, și mai vine o nepoțică, Anastasia. Sora mea este însărcinată cu al treilea bebe! 

Îți amintești un moment dificil, când ai primit o mână de ajutor salvatoare?

Au fost foarte multe momente dificile în viața mea peste care nu aș fi trecut cu bine dacă nu aveam alături prietenii și familia. Cred că cel mai greu a fost atunci când am trecut prin acea situație de violență fizică. Am reușit să depășesc momentul datorită oamenilor din jurul meu, care m-au sprijinit și m-au susținut să îmi văd mai departe de cariera mea. 

Cum se simte să cânți pe scenă și să știi că muzica ta va salva vieți?

Ma simt onorată să știu că pot face ceea ce îmi place cel mai mult pe lumea asta și să ajut prin asta. Abia aștept să cânt alături de oameni talentați, pe o scenă atat de frumoasă și cu un scop atât de nobil! 

Ce vor primi oamenii din public de la tine, cu ocazia MAGIC FM CHRISTMAS SHOW?

Sper ca oamenii care ne vor asculta să simtă magia! Pentru că despre asta este vorba, până la urmă, nu? Acea magie a sărbătorilor care ne înconjoară pe toți în această perioadă și, mai ales, prin muzică! Acei fiori, acea caldură care vine, pur, din inimă! 

Ce i-ai spune unui copil salvat de Asociația Blondie, peste ani, când va fi în public la un concert al tău?

Să nu își piardă niciodată încrederea în Dumnezeu! Să rămână mereu puternic, pentru că este un copil iubit si protejat. Să țina minte că el este un erou care a luptat încă din primele momente ale vieții lui. Și că va fi mereu o inspirație pentru noi! 

Ia-ți acum bilet și contribuie la achiziția avionului ambulanță pentru copiii grav bolnavi!