Magic News

Cântecele de la Radioul lui Moș Crăciun, în super-concertul caritabil Magic FM Christmas Show – 12 decembrie, la Sala Palatului!

Radioul lui Moș Crăciun va organiza pe 12 decembrie, la Sala Palatului, un super-concert caritabil, pe parcursul căruia se vor auzi cele mai frumoase cântece de Sărbători, pe care le ascultați cu aceeași emoție în fiecare sfârșit de an la Magic FM.

Show-ul all-stars de la Sala Palatului, cu participarea Bucharest Jazz Orchestra dirijată de Simona Strungaru, va fi prezentat de Liana Stanciu.

Primul val de artiști care vor cânta pe 12 decembrie, pe scena super-concertului caritabil, a fost deja anunțat de către organizatori.

În ordine aleatorie, Horia Brenciu, Alina Eremia, Mihai Georgescu – Mitză, Alin Dincă, Erika Isac, Florian Rus, Alexandra Stan, Florin Ristei, Holly Molly, INNA, Miki K-pital, Minelli, Nicole Cherry, Olivia Addams, WRS, Liviu Teodorescu, ADI, cărora li se vor adăuga mulți alții.

Profiturile realizate cu acest super-concert caritabil vor contribui la achiziția primului avion ambulanţă din România destinat transportului în afara ţării a copiilor cu afecțiuni grave ce nu pot fi tratați la noi. 

Începând cu luna martie 2020, Asociația Blondie transportă cu zboruri medicale toți copiii care au nevoie să ajungă de urgenţă la spitale din afara ţării pentru că boala de care suferă nu poate fi tratată în România.

În mai bine de trei ani, asociația a organizat 172 de zboruri pentru peste 500 de copii.


„Copiii bolnavi nu au timp! De aceea, noi, la Asociația Blondie, ridicăm un avion care să îi ducă în siguranță la spitalul unde viața le poate fi salvată. Copiii care odată erau grav bolnavi primesc timp. Ani! Primii pași. Primii dinți. Primul cuvânt. Prima zi de școală. Pentru că așa e normal. De ce roz? Pentru că este culoarea pe care copiii cardiaci o au imediat după intervenția medicală care le salvează inimile. Roz înseamnă bine, înseamnă o inima sănătoasă. Noi credem că totul va fi bine și roz!”, a precizat Asociația Blondie.