Magic News

Daniel Raddcliffe produce un documentar despre dublura sa din franciza „Harry Potter”. David Holmes a rămas paralizat

Un nou documentar produs de starul filmelor „Harry Potter", actorul Daniel Radcliffe, este pregătit de lansare pe HBO Max. Filmul „David Holmes: The Boy Who Lived" spune povestea cascadorului rămas paralizat după un accident de pe platourile de filmare ale celebrei serii.

Documentarul prezintă legătura de lungă durată dintre cei doi din timpul filmărilor pentru franciza de succes. Lumea lui Holmes a fost însă dată peste cap când un accident la coloana vertebrală de pe platoul de filmare l-a lăsat paralizat.

Conform sinopsis-ului oficial, documentarul HBO „va spune povestea cascadorului David Holmes, un gimnast excepțional din Essex, care a fost selectat să dubleze cascadoriile lui Daniel Radcliffe în primul film din seria «Harry Potter», când tânărul actor avea doar unsprezece ani. În următorii zece ani, actorul și cascadorul care îl dubla au legat o prietenie strânsă, dar în penultimul film, un accident tragic pe platourile de filmare l-a lăsat pe David paralizat, cu o leziune debilitantă a coloanei vertebrale care i-a răsturnat întreaga existență. Daniel Radcliffe și cei mai apropiați colegi cascadori ai lui David s-au adunat imediat pentru a-i sprijini pe David și familia lui în aceste momente teribile, dar cel mai puternic a fost David însuși, al cărui spirit extraordinar și a cărui rezistență i-au inspirat pe toți”.

În timp ce Radcliffe și cei mai apropiați colegi s-au adunat pentru a-l sprijini pe David și familia lui în acele momente dificile, spiritul extraordinar de puternic al lui David a devenit cea mai mare sursă de inspirație pentru cei din jur.

Continuarea AICI