Magic News

Madonna a revenit pe scenă - “Nu credeam că voi supravieţui”

Madonna a sărbătorit începerea noului său turneu “Celebration Tour”, un tribut adus celor 40 de ani de carieră. Iar revenirea sa pe scenă a fost mai mult decât convingătoare.

La Londra, concertul artistei în vârstă de 65 de ani, a fost așteptat cu deosebită nerăbdare după spitalizarea ei din luna iunie, care a îngrijorat pe toată lumea.

După ce a petrecut o perioadă la terapie intensivă din cauza unei infecții bacteriene, Madonna a fost nevoită să își amâne o parte din turneul său mondial, care trebuia să înceapă la Vancouver.

Astfel, la O2 Arena a avut loc prima reprezentație a vedetei, care a risipit rapid orice îndoială cu privire la starea ei de sănătate. Madonna a vorbit cu fanii despre problemele avute. “A fost un an nebunesc (...) Nu credeam că voi supraviețui și nici doctorii mei nu credeau”, a spus ea mulțimii, potrivit Variety.


Concertul a celebrat marile momente ale carierei sale cu ajutorul costumelor și al imaginilor de arhivă. De la “Vogue” la “Hung Up” și până la “Material Girl”, marile hit-uri ale sale s-au auzit la Londra. De asemenea, spectatorii au fost cuceriţi şi cu nenumăratele schimbări de costume ale Madonnei, un mod perfect de a aduce un omagiu celor 40 de ani de carieră. Și, ca de obicei, Regina muzicii pop și-a permis să abordeze o gamă largă de subiecte între melodii. Madonna a pledat pentru pace între Israel și Palestina, dar a vorbit și despre victimele SIDA și a fluturat un steag ucrainean.

Pentru a încheia spectacolul, Madonna a încercat și câteva cover-uri. Începând cu un cântec special, “I Will Survive”, al Gloriei Gaynor. De asemenea, cântăreața i-a adus un omagiu lui Sinéad O'Connor, artista care a murit în 2023.

Lansarea turneului său a fost astfel un real succes, în ciuda problemelor medicale pe care le-a avut. Următoarea oprire a Madonnei va fi Paris, în noiembrie, înainte de a concerta la Montreal și Mexico City, la începutul anului 2024.