Magic News

Netflix lansează posterele și anunță datele de lansare pentru ultimul sezon „The Crown”

În prima parte, o surprindem pe Elizabeth Debicki reluând rolul prințesei Diana alături de Dominic West în rolul Prințului Charles. Imelda Staunton își continuă domnia ca Regina Elisabeta a II-a alături de Jonathan Pryce (Prințul Philip) și Lesley Manville (Prițesa Margareta). Se întorc și Salim Daw (Mohamed Al Fayed) și Khalid Abdalla (Dodi Fayed). Debutează Rufus Kampa (Prințul William) și Fflyn Edwards (Prințul Harry).

Ultimul sezon acoperă evenimente din 1997 până în 2005 și se concentrează pe mandatul lui Tony Blair (Bertie Carvel).

Primele patru episoade (Partea 1) descriu relația care înflorește între Prințesa Diana și Dodi Fayed, înainte de călătoria fatidică cu mașina care a adus cu sine consecințe devastatoare. Ultimul capitol este spus în șase episoade (Partea 2).

Prințul William încearcă să se integreze din nou în atmosfera de la Eton în urma morții mamei sale, deoarece monarhia trebuie să traverseze valul opiniei publice. Când ajunge la Jubileul de Aur, regina reflectă asupra viitorului monarhiei prin căsătoria lui Charles și Camilla și începuturile unui nou basm regal odată cu William și Kate. În partea a doua, vor fi Ed McVey și Luther Ford în rolurile prințului William și ale prințului Harry. Li se va alătura Meg Bellamy în rolul lui Kate Middleton. Acestea vor fi roluri de debut pentru toți cei trei actori.

Continuarea AICI