Magic News

Primele imagini cu Angelina Jolie în rolul Mariei Callas, diva absolută

Angelina Jolie o interpretează pe celebra Maria Callas, într-un film de Pablo Lorrain intitulat “Maria”.

Regizorul Pablo Larrain, un mare specialist în filme biografice, este cel care a dezvăluit primele imagini cu Angelina Jolie în rolul Mariei Callas. După Jackie Kennedy (“Jackie”,lansat în 2016) și Prințesa Diana (“Spencer”, film din 2021), regizorul chilian abordează destinul celei mai celebre cântărețe din lume, Maria Callas.

Proiectul a fost anunțat în urmă cu un an, dar este pentru prima dată când o vedem pe Angelina Jolie îmbrăcată în Maria Callas.


Filmul, intitulat "Maria", "va explora viața legendarei, iconicei și controversatei cântărețe, adesea descrisă ca fiind diva originală", se arată în sinopsisul oficial.

Actrița italiană Valeria Golino o va interpreta pe Jackie Kennedy, pentru care armatorul grec Aristotel Onasis o va părăsi pe Maria Callas. Distribuția este completată de Pierfrancesco Favino (Adagio), Alba Rohrwacher (La Chimera), Haluk Bilginer (Winter Sleep) și Kodi Smit-McPhee (The Power of the Dog).

“Să am șansa de a combina cele mai personale două pasiuni ale mele, cinematografia și opera, a fost un vis mult așteptat. Și să o fac alături de Angelina, o artistă extrem de curajoasă și curioasă, este o oportunitate fascinantă. Un adevărat dar”, a declarat Pablo Larraín pentru Variety în octombrie 2022.