Magic News

Band of Creators Pop-up Shop revine în acest weekend

Band of Creators organizeaza in acest weekend cea de-a optsprezecea editie a pop-up shopului in cadrul caruia designerii platformei lanseaza colectiile noului sezon.

Aceasta editie va fi gazduita de Doro 16, un spatiu dedicat designerilor de obiect, situat pe Calea Dorobantilor nr 16, vis-à-vis de ASE. Designerii vor fi prezenti pe parcursul celor doua zile de pop-up shop, iar clientele interesate vor putea primi consultanta vestimentara direct de la ei.

Printre acestia, Florentina Giol, o prezenta constanta la pop-up shopurile Band of Creators, va aduce de aceasta data o colectie alb-negru. Florentina nu se indeparteaza de tiparele care au consacrat-o, fie ca vorbim despre rochii sau pantaloni, prin urmare veti regasi asimetriile si suprapunerile cu care v-a obisnuit.

Edita Lupea ne pregateste in fiecare an pentru o iarna glam, in care gecile oversized multifunctionale combina perfect functionalul cu ideea de design.

Tot o colectie alb-negru propune si Larisa Dragna, care ramane fidela directiei feminine cu care ne-a obisnuit, in timp ce Silvia Serban va avea probabil una dintre cele mai indraznete colectii de la pop-up shop, atat ca design, cat si din punctul de vedere al materialelor alese.

Zona de accesorii va fi reprezentata de Ginissima si de Meekee, doua dintre cele mai iubite branduri de pantofi create de designeri romani.

Band of Creators Pop-up Shop va fi deschis sambata si duminica, intre orele 11.00 si 19.00. Intrarea se va face pe baza de invitatie sau a unui bilet pe care il puteti achizitiona la intrare, in valoare de 10 lei.

Evenimentul este organizat de Band of Creators cu sprijinul Magic FM. Band of Creators este un magazin online (bandofcreators.com) care comercializeaza haine si accesorii create de designeri romani precum Ioana Ciolacu, Larisa Dragna, Florentina Giol, Maria Filipescu, Smaranda Almasan, Meekee, Studio Cabal si multi altii.