Magic News

Staruri la show-ul Chanel de la Paris Fashion Week

Penelope Cruz, Charlotte Casiraghi sau Emilia Clarke s-au aflat în primul rând al show-ului Chanel din cadrul Paris Fashion Week.

Casa de modă Chanel și-a prezentat colecția prêt-à-porter primăvară/vară 2024, iar multe vedete au sosit adăpostindu-se sub umbrele pentru a se feri de ploaia care a căzut peste Oraşul Luminilor.

Penélope Cruz a purtat cu această ocazie o superbă jachetă brodată cu siluete de animale și o fustă mini cu nasturi mari. Ea și-a ocupat apoi locul în primul rând alături de Charlotte Casiraghi și Riley Keough, fiica Lisei Marie Presley.

Usher a fost, de asemenea prezent, artistul fiind deja văzut de mai multe ori în timpul acestei săptămâni a modei. Alături de el se afla Paris Hilton, însoțită de sora ei Nicky. Actrița din "Game of Thrones" Emilia Clarke a urmărit şi ea prezentarea Chanel.

Anamaria Vartolomei, actriţa de orgine română desemnată cea mai bună actriță din Franța, a fost invitată la show. În 2022, ea a câştigat acest premiu pentru rolul din filmul „L’Evénèment”, regizat de Audrey Diwan și câștigător al Leului de Aur la Veneția. Anamaria a fost de o eleganţă absolută, mizând pe un look clasic, black&white.

Casa franceză a adus pe catwalk modele celebre pentru a-și prezenta noua colecție. Gigi Hadid a defilat pe podium, la fel ca și Vittoria Ceretti, care este acum o prezență constantă pe podiumurile brandurilor de lux. În primul rând s-a aflat Camila Morrone. Ce au în comun cele trei femei? Toate au fost cu Leonardo DiCaprio.

În brațele lui Gigi Hadid, actorul din "Titanic" s-ar fi consolat după idila cu Camila Morrone, de care s-a despărțit la scurt timp după ce ea a împlinit 25 de ani. Astăzi, actorul în vârstă de 48 de ani trăiește o poveste de dragoste cu frumoasa italiancă Vittoria Ceretti.