Magic News

Vogue World - Celebrităţi pe covorul roşu la Londra

Revista Vogue a celebrat la Londra cel de-al doilea eveniment anual Vogue World.

În timp ce anul trecut, cea de-a 130-a aniversare a revistei a avut loc pe West 13th Street din New York unde a fost organizată o prezentare de modă în direct, anul acesta lumea modei a venit la faimosul Theatre Royal Drury Lane din Londra pentru o celebrare a teatrului și a modei britanice.

Inspirați de seara de deschidere din West End, Anna Wintour și Edward Enninful au dat startul Săptămânii Modei de la Londra cu ajutorul regizorului Stephen Daldry, câștigător al premiului BAFTA, care a conceput evenimentul.

Invitații au avut parte de o serie de momente susținute de personalități din domeniul divertismentului, iar punctul culminat a fost defilarea modelelor care au purtat piese cheie din colecțiile toamnă/iarnă 2023-2024.

Încasările obținute urmează să fie donate unor organizații artistice londoneze, printre care Teatrul Național, Royal Opera House, Royal Ballet, Southbank Sinfonia și Rambert.

Această odă adusă bogatei culturi britanice a fost însoțită de o listă impresionantă de invitați, printre care se numără multe dintre modelele de top ale momentului - Kate Moss, Cara Delevingne, Adwoa Aboah, Ashley Graham și Paloma Elsesser - și numeroase vedete din teatru, muzică și film: Kate Winslet, Sienna Miller, Damien Lewis, James McAvoy sau FKA Twigs.