Magic News

Filmele lunii septembrie în cinematografe!

În luna septembrie ne pregătim pentru începutul școlii și în sălile de cinema! Emoțiile cresc pentru cei mici, cât și pentru adulți, ritmul zilnic e mult mai accelerat, așa că toamna vine cu multe surprize cinematografice plăcute pentru repausul necesar.

Regina lunii la cinema este animația, dar nu lipsesc nici filmele de dragoste pentru împătimiții romantici, acțiune pentru spiritele aventuriere, SF pentru curioși sau fiorii reci ai unui film horror. Iată care sunt unele dintre filmele must see pe marile ecrane în noul sezon și datele pe care e musai să le salvezi în calendar pentru premiera mult așteptată:

The Equalizer 3

The Equalizer, trilogia de acţiune regizată de Antoine Fuqua, inspirată din serialul TV optzecist cu acelaşi titlu, lansată în 2014 şi care continuase cu sequel-ul din 2018, se închide anul acesta. Equalizer 3: Ultimul capitol rulează în cinematografe, iar spectatorii îl pot vedea pe Robert McCall, fostul US Marine și agent secret devenit vigilante, refugiat în Europa în căutare de linişte, dar implicat fără voie într-un conflict cu noua generaţie din Mafia italiană, în tentativa de a-şi proteja noii prieteni făcuţi în Peninsulă. Toamna începe deci în cinematografe cu un… ‘ultim capitol’.

Zăpadă de august

Regizorul Chris Raiber, cunoscut pentru scurtmetrajele sale distinse și pentru serialul multipremiat Kupetzky, face un salt în lumea lungmetrajelor cu Zăpadă de august. În universul basmului urban, acolo unde realitatea și magia se împletesc, Zăpadă de august ne poartă prin labirinturile subterane ale metroului din Viena pentru a fi martori la o poveste de dragoste încântătoare, dar și plină de încercări. O recomandare magică, acum la cinema!

Arsenie. Viața de apoi

Arsenie. Viața de apoi, lungmetrajul documentar despre Arsenie Boca, influentul ieromonah al cărui cult a dobândit în ultimele decenii o amploare uimitoare, similară cu cea generată de supervedetele Pop, reprezintă, fără îndoială, unul dintre cele mai incitante filme care rulează acum pe marile noastre ecrane în această toamnă. Realizat de Alexandru Solomon, reputatul regizor şi director de imagine, autor de documentare neconvenţionale prin abordare sau tematică, acest road movie documentar merge pe urmele lui Arsenie Boca într-un pelerinaj în decursul căruia pelerinii și cineastul refac presupusele miracole atribuite părintelui, le dezbat și se confesează.

Continuarea AICI