Magic News

Cher a dezvăluit secretul tinereţii ei

Cher a fost invitată la emisiunea “Good Morning Britain”, unde a vorbit despre îmbătrânire, artista explicând cum a reuşit să rămână aceeași în toți acești ani.

Cher a împlinit 77 de ani în luna mai, însă pare că trecerea timpului nu o afectează nicicum. Acum, artista a stat de vorbă cu jurnaliștii de la “Good Morning Britain” despre aspectul ei surprinzător de tineresc.

”Îmi amintesc când vorbeam cu prietena mea, Paulette, despre când vom înceta să purtăm blugi sau când ne vom tunde, pentru că vom fi prea bătrâne pentru astea. Nu pot să cred că, la un moment dat, voi împlini 80 de ani... mult mai devreme decât mi-aș dori.”

Cher spune că nu este pregătită să renunțe la aspectul ei tineresc: “Voi purta în continuare blugi, voi purta în continuare părul lung și voi face aceleași lucruri pe care le-am făcut întotdeauna".

În plus, ea a moştenit gene foarte bune de la mama ei, Georgia Holt, care a murit la vârsta de 96 de ani.“Genele familiei mele sunt destul de uimitoare”, a spus ea. “Nu știu dacă faptul că nu te simți bătrân te face să te simți mai tânăr. Sunt conștientă de tendințe. Am o mulțime de prieteni tineri. Am și prieteni bătrâni. Sincer, nu încerc să mă simt tânără. Nu încerc să fiu tânără. Sunt cine sunt. Pur și simplu mă adaptez”.

În 2022, artista le-a dezvăluit fanilor cum arată antrenamentul său zilnic, care includea abdomene, zumba, yoga și cursuri de step.

În luna mai a anului trecut, Cher s-a despărțit de iubitul ei în vârstă de 37 de ani, Alexander Edwards, după o intensă poveste de dragoste.