Magic News

Lady Gaga - Mesajul emoţionant după pierderea bunului ei prieten, legendarul Tony Bennett

Lady Gaga i-a adus un omagiu emoţionant lui Tony Bennett, care a murit în urmă cu 10 zile la vârsta de 96 de ani.

Cei doi au colaborat la două albume, au susţinut multe concerte împreună şi au avut o prietenie extrem de frumoasă.

Artista deplânge moartea artistului, publicând o fotografie cu ei şi scriind că “prietenul meu îmi va lipsi mereu”.

În ciuda celor 60 de ani care erau între ei, Lady Gaga şi Tony Bennett au avut multe puncte în comun, iar pasiunea pentru muzică a fost la fel de puternică. Ei au lansat împreună albumele “Cheek to Cheek” (2014) şi “Love for Sale” (2021).

“Diferența noastră de vârstă nu a contat - de fapt, ne-a oferit fiecăruia dintre noi ceva ce niciunul dintre noi nu avea cu majoritatea oamenilor. Eram în două etape diferite ale vieții, total inspirate.”, a scris Gaga.


“Pierderea lui Tony din cauza bolii Alzheimer a fost dureroasă, dar și foarte emoționantă", a dezvăluit Lady Gaga.

“Există un astfel de sentiment de vulnerabilitate și o dorință de a păstra demnitatea. Tot ce mi-am dorit a fost ca Tony să își amintească cât de mult l-am iubit și cât de recunoscătoare am fost că l-am avut în viața mea.” Iar artista a continuat: “Dar, pe măsură ce se stingea încet, știam că, în adâncul sufletului său, îmi împărtășea cel mai vulnerabil moment din viața lui: să fie gata să cânte cu mine în timp ce natura lui se schimba atât de profund. Nu voi uita niciodată acea experiență”, a mărturisit interpreta piesei "Bad Romance". O declarație lungă pe care a încheiat-o cu "Te iubesc, Tony. Cu drag, Lady".