Magic News

Portretul Prinţului George la împlinirea a 10 ani

Prinţul George, fiul ce mare al Prinţilor de Wales, a împlinit 10 ani, iar părinţii săi au publicat, ca în fiecare an, o fotografie specială.

Portretul a fost făcută la Windsor, la începutul acestei luni, de renumita fotografă Millie Pilkington. În anii trecuţi, fotografiile aniversare ale prinţului au fost realizate chiar de mama sa, prinţesa Kate.

George a fost surprins stând pe o scară şi zâmbind spre aparatul foto. El poartă pantaloni lungi, o cămaşă în dungi cu mâneci suflecate şi pantofi eleganţi.


Nepotul Regelui Charles al III-lea este al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, după tatăl lui, William. De la naşterea sa, Prinţul George a cucerit pe toată lumea, iar fotografiile cu bebeluşul regal au făcut deliciul publicului.

Primele fotografii au fost cele din faţa spitalului în care s-a născut, după care a urmat primul lui turneu regal în Australia sau prima zi de şcoală, la Thomas Battersea. În 2015, a devenit fratele mai mare, o dată cu naşterea Prinţesei Charlotte, iar în 2018 s-a născut Prinţu Louis.