Magic News

KIMARO 2023 - Top 5 melodii ale trupei Taxi pentru seara Magic Sunsets

Cei mai iubiţi artişti şi trupe româneşti vin la Kimaro 2023, festival care are loc în perioada 11-13 august în staţiunea Parcarea Plaja Venus.

În zona de sud a litoralului se vor auzi cântece de suflet, mai vechi sau recent lansate, toate live. Prima seară a festivalului este Magic Sunsets, când pe scenă urcă Cuibul, Taxi, Feli, Zdob şi Zdub cu Fraţii Advahov şi Voltaj.

Una dintre cele mai aşteptate apariţii ale serii va fi cea a trupei Taxi, fondată în 1999. În prezent este compusă din Dan Teodorescu, Mugurel Coman, Kerezsi Csongor, Vicky Avanu, Carla Iliași, Sebastian Macovei și Alin Păun.

Taxi a reprezentat în 2000 România la Eurovision cu cântecul „Luna” și a obținut locul 17. Primul cântec de succes al trupei a fost „Criogenia salvează România”, care a adus fani chiar și printre membrii clasei politice române. Tot în 1999 trupa a lansat albumul de debut intitulat „Jumătate de album". În 2019, la 20 de ani de la înființare, Taxi a lansat dublul album „20”.

Iată câteva melodii ale trupei pe care ne-ar plăcea să le auzim la KIMARO, în seara Magic Sunsets. Iar “Criogenia salvează România” este în fruntea listei:






Sâmbâtă, 12 august, Kiss FM continuă sărbătoarea muzicii româneşti şi te invită la o seară plină de energie în care sunt programate concertele susţinute de Amuly, Jo&Juno, Puya, Vunk şi Carla’s Dreams.

KIMARO 2023 se va încheia duminică, 13 august, cu seara Rock FM, iar pe plaja Venus vor concerta Din Fier, Anton, Altar, Trooper şi Celelalte Cuvinte.

Intrarea la KIMARO 2023 este liberă, însă pot fi cumpărate şi bilete sau abonamente VIP pentru o experienţă de festival cu totul aparte, de pe iabilet.ro.

Parteneri: Organizaţia de Management a Destinaţiei Mangalia, (OMD Mangalia), Primăria Mangalia.