Magic News

KIMARO 2023 - Cuibul, cea mai longevivă trupă din Republica Moldova, cântă în seara Magic Sunsets

KIMARO 2023, sărbătoarea muzicii româneşti, va avea loc între 11 şi 13 august în stațiunea Parcarea Plaja Venus, un eveniment organizat de Kiss FM, Magic FM şi Rock FM.

Cele trei radiouri te invită la mare, la show-urile live susţinute de unii dintre cei mai iubiţi artişti români. Festivalul începe pe 11 august cu Magic Sunsets, când vor concerta Cuibul, Feli, Taxi, Zdob şi Zdub, alături de Fraţii Advahov, pentru ca Voltaj să încheie seara care stă sub semnul magiei.

Artiştii vor fi prezentaţi de Liana Stanciu, realizatoarea matinalului MagicMorning de la Magic FM, iar seara se anunţă una de neuitat.

Pe scena din stațiunea Parcarea Plaja Venus va urca în seara Magic Sunsets formaţia Cuibul, fondată de Igor Dînga în anul 1991, la Chișinău şi devenită cea mai longevivă trupă din Republica Moldova.


În primii 10 ani din activitatea sa artistică, trupa a lansat 6 albume și 7 videoclipuri. Cea mai activă perioadă a formaţiei „Cuibul” a fost în perioada timpurie a creativităţii, în anii 91-95 şi în perioada de publicare a albumului „Помидор” din 1998 până în 2001. Cu timpul, creaţia formației „Cuibul” s-a făcut cunoscută şi în Rusia.


Trupa s-a remarcat prin instrumentele de suflat, ale căror soliști au fost unii dintre cei mai buni muzicieni din Republica Moldova, precum Igor Coșolean – saxofon, Evghenii Didîk – trompetă, Vadim Ostrouhov – saxofon.


Intrarea la KIMARO 2023 este liberă , însă pot fi cumpărate şi bilete sau abonamente VIP pentru o experienţă de festival cu totul aparte, de pe iabilet.ro.

Parteneri: Organizaţia de Management a Destinaţiei Mangalia, (OMD Mangalia), Primăria Mangalia.