Magic News

Niculina Gheorghiţă - Sfaturi pentru o viaţă bună

Niculina Gheorghiţă, psihoterapeut, absolventă de Chimie, a fost invitată la MagicLife, podcastul video prezentat de Liana Stanciu şi susţinut de NN.

Niculina Gheorghiță este o adevărată comoară de cunoștințe și experiență în terapiile alternative și vindecarea natural şi își împărtășește în acest episod părerile si experiența personală.

În interviul acordat Lianei sunt dezbătute diferite aspecte ale stării noastre de bine, de la hrănirea corpului cu alimente sănătoase până la valorificarea potențialului plantelor medicinale.

Niculina ne ghidează prin tehnici de relaxare și metode de vindecare holistică, dezvăluind în același timp remedii naturale eficiente pentru diverse afecțiuni. Ea oferă sfaturi simple pentru o viaţă mai bună, vorbeşte despre fericire şi bucurie, dar şi despr încrederea în sine.


În plus, Niculina se deschide despre călătoria sa personală, povestind cum și-a găsit drumul în lumea vindecării naturale și a devenit o autoritate respectată. Ea evidențiază importanța iubirii de sine și a empatiei, dezvăluind cum aceste calități pot avea un impact pozitiv asupra fericirii și împlinirii noastre generale.

Episod susținut de NN Romania. Află beneficiile unei asigurari de sănătate pe: www.magicfm.ro/lianastanciu