Magic Life cu Liana Stanciu

Toată viața mea a fost contratimp, un fel de alergătură între cântecele de la radio, veștile bune, personalități invitate, programe, pregătiri, emisiuni de televiziune. Sunt convinsă că ziua n-are 24 de ore. Sigur ca e o modă să faci podcast astazi, Magic Life nu-și dorește să fie în trend... e despre respiro, despre “stop”, despre dorința de a afla, despre un shift în mintea și în spiritul fiecăruia dintre oamenii aceștia pe care i-am întâlnit, pe unii și de sute de ori, dar cu care n-am avut niciodată timp suficient să-i descopăr, cu toate poveștile lor. Viața nu mai este despre slide și scroll, deși toti facem asta, cred, ci despre îmi doresc să-mi fie bine, pot să fac ceva pentru asta, și dacă nu pot știu cui să-i spun sau cui să-i cer să mă ajute. Ziceam că viața nu e despre slide și scroll ci despre ia loc, povestește-mi, te ascult, am pățit-o și eu, înțeleg, suntem împreună, cred că viitorul e al poveștilor și al inteligenței artificiale dar mai mult decât oricând al creativității și al inteligenței emoționale și spirituale.

Așadar, cu toții ne dorim acum, poate cel mai mult, să fim în echilibru, să fim bine cu noi și să știm că avem și putem conta pe un sistem de susținere bine închegat. Fie că este vorba despre cei din jur care ne oferă empatie și înțelegere, specialiști la care putem apela oricând sau o asigurare de sănătate care ne oferă liniște și încredere indiferent de situație.

Asigurarea de sănătate NN

Cu Asigurarea de sănătate de la NN beneficiezi de servicii medicale în spitale private sau publice în valoare de 100.000 lei/an, atunci când te îmbolnăvești sau suferi un accident. Și te costă în medie doar 5 lei pe zi!

Totodată, ai incluse sau poți opta pentru alte beneficii, cum ar fi:

  • posibilitatea de a sta împreuna cu copilul tău minor în cazul unei spitalizări
  • discount-uri dacă iți asiguri mai mulți membri ai familiei
  • alegerea unui pachet de prevenție cu analize și consultații incluse

Vrei asigurare? Te contactăm noi

Completează datele tale, și un consultant NN te va contacta în cel mai scurt timp pentru a-ți oferi mai multe detalii.