Magic News

Cristina Bâtlan - Secretul celor mai buni pantofi. Câte românce îl ştiu?

Cristina Bâtlan a fost invitata Lianei Stanciu la #MagicLife, un podcast video susţinut de NN, în care descoperi unii dintre cei mai interesanţi oameni.

Numele Cristinei este legat de brandul de încălţăminte şi accesorii Musette, care a devenit în timp unul de mare succes.

La #MagicLife, Cristina a dezvăluit secretul unor pantofi bine făcuţi. Sunt acei pantofi care costă mult şi din acest motiv nu îţi poţi cumpăra decât puţine perechi într-un an. “Pantoful trebuie să fie foarte scump”, spune Cristina. În plus, “trebuie să ai mare grijă de ei”.


De asemenea, femeia de afaceri atrage atenţia asupra pantofilor care îmbătrânesc noi. Cei mai buni sunt aceia care dispar în timp din garderobă, pentru că au fost purtaţi mult.

Este un mod în care Cristina le învaţă pe românce să cumpere mai puţin şi de calitate, să îşi compună o garderobă minimalistă, cu haine şi accesorii pe care să le iubească şi să le poarte cu plăcere.

Aceasta este, de altfel, tendinţa ultimilor ani - o colecţie capsulă, cu un număr limitat de articole, atemporale, însă uşor de purtat pe care să le combini în funcţie de diferite momente.

#MagicLife, podcastul video susţinut de NN România

Cu Asigurarea de sănătate de la NN beneficiezi de servicii medicale în spitale private sau publice în valoare de 100.000 lei/an, atunci când te îmbolnăvești sau suferi un accident. Și te costă în medie doar 5 lei pe zi!

Totodată, ai incluse sau poți opta pentru alte beneficii, cum ar fi: posibilitatea de a sta împreuna cu copilul tău minor în cazul unei spitalizări discount-uri dacă iți asiguri mai mulți membri ai familiei alegerea unui pachet de prevenție cu analize și consultații incluse