Magic News

UNDERCLOUD își deschide porțile. 7 zile de festival, în inima Bucureștiului

Festivalul de Teatru Independent UNDERCLOUD, unul dintre cele mai așteptate evenimente culturale ale verii, deschide cortina astăzi pentru a încânta iubitorii de teatru cu o serie de spectacole captivante.

Între 19 și 25 iunie, Calea Griviței se va transforma într-un magnet pentru artiști talentați și spectatori dornici de experiențe teatrale unice.

UNDERCLOUD este un loc de întâlnire al teatrului național și internațional, aducând pe scenă spectacole de o varietate impresionantă. În cadrul festivalului, publicul se va bucura de reprezentații atât din România, cât și din Polonia, Austria și Franța, aducând o perspectivă globală asupra artei teatrale și îmbogățind diversitatea culturală a festivalului. Un element distinctiv al festivalului este susținerea și încurajarea noilor talente.

Și anul acesta selecția prezintă spectacole realizate de studenți talentați, care explorează subiecte relevante și abordează probleme contemporane într-un mod inovator. Această platformă oferă tinerilor artiști o oportunitate unică de a-și exprima creativitatea și de a-și împărtăși viziunile cu publicul larg, iubitor de teatru.

UNDERCLOUD nu se limitează doar la teatru, ci este o manifestare culturală completă, așa că festivalul începe și se termină cu muzică – Ada Milea în deschidere, spectacol care este deja sold-out, și un concert susținut de Mihai Mărgineanu la final de festival, pentru a celebra încheierea unei săptămâni pline de experiențe artistice remarcabile.

Ca în fiecare an, festivalul vine în întâmpinarea publicului cu oferta 1+1, care îți aduce un bilet gratuit pentru fiecare bilet cumpărat cu cardul tău BCR Visa la casa de bilete de la J'ai Bistrot, program 12:00 – 20:00 pe toată durata festivalului. George.Primul Banking Inteligent și Visa susțin cu entuziasm această campanie specială.

Biletele online pot fi achiziționate de pe www.theatrum.ro . Pentru mai multe informații despre programul festivalului, vă rugăm să accesați site-ul nostru oficial: www.undercloud.ro.