Magic News

Cum şi-a cunoscut Mimi Brănescu soţia, actriţa Mirela Oprişor, celebra Aspirina din “Las Fierbinţi” - “Ne-am văzut şi ne-am plăcut enorm…”

Mimi Brănescu a fost primul invitat al podcastului #Magic Life cu Liana Stanciu, un podcast video susţinut de NN Romania, în care poţi urmări unii dintre cei mai interesanţi oameni.

Scenaristul serialului fenomen “Las Fierbinţi”, de pe Pro TV, este unul dintre cei mai creativi români, inventatorul personajelor Celentano, Aspirina şi Firicel, care fac de ani de zile unele dintre cele mai mari audienţe din istoria televiziunii.

La podcastul #MagicPeople, Mimi Brănescu a vorbit despre lucruri în premieră: de la pasiunile lui, mândrie, la stare de bine şi a oferit detalii despre viaţa într-o casa de actori. La rugămintea soţiei lui, Mirela Oprişor, care şi-a dorit un rol în “Las Fierbinţi”, el a ajuns să creeze personajul Aspirina.


Mimi Brănescu şi Mirela Oprişor sunt împreună de mulţi ani, formând unul dintre cele mai discrete cupluri. Acum, scenaristul a vorbit despre momentul în care şi-a cunoscut soţia, pe care spune că la început “nu a luat-o la dans. Am luat-o de mână.”


Cei doi s-au cunoscut la admiterea la UNATC, la care Mimi a tot încercat să intre, iar el s-a îndrăgostit pe loc de ea. “Da, mi-a plăcut”, recunoaşte Mimi, care a cucerit-o în “şase minute”. Acum, după mulţi ani de la acel moment, nu mai este este atât de sigur că el este cel care a agăţat-o. “Ne-am văzut şi ne-am plăcut enorm, până a doua zi…”


Vizionează podcastul #MagicPeople pentru a afla ce s-a întâmplat mai departe cu ei şi după cât timp aveau să se reîntâlnească, pentru ca astăzi să crească împreună cel mai frumos proiect al lor, o fată, care a ajuns la vârsta adolescenţei.

#MagicPeople este un proiect susţinut de NN Romania. Când viața îți servește ce n-ai comandat e bine să ai o alternativă, iar NN Asigurare de Sănătate îți oferă până la 700.000 lei, în funcție de nivelul de acoperire ales, pentru 5 lei în medie pe zi.