Magic News

A început West Side Flower Fest, cel mai mare festival de flori din România

West Side Flower Fest, cel mai mare festival de flori din România are loc pe o suprafață de 43.000 mp, atât în Parcul Drumul Taberei, cât și pe Bd. Drumul Taberei.

Timp de trei zile, pe lângă o mulțime de aranjamente florale, creații, ateliere și grădini tematice, publicul se va putea delecta cu diferite momente artistice.

Flashmob cu 100 de seniori, concert de jazz, fetița-ventriloc care a uimit România, dar și SUA, sunt doar câteva dintre momentele speciale de la West Side Flower Fest.

Evenimentul începe vineri, 9 iunie, de la ora 10.00, și are loc până duminică, 11 iunie, ora 21.00. Festivalul reunește 50 de expozanți și o pleiadă de specialiști din industria de flori și plante: peisagiști și artiști florali, printre care se numără și Nicu Bocancea, medaliat și premiat la cele mai renumite competiții internaționale de profil. Este al 4-lea florist al Europei și lucrează pentru Flower Fest aranjamente de trei metri înălțime, unice, dar și un labirint pentru copii.

Vizitatorii vor putea admira 13 grădini senzoriale, amenajate în parc, rochia confecționată din 1.000 de trandafiri reciclabili, diferite aranjamente, dar și o mașină electrică îmbrăcată în flori. Vor fi ateliere pentru copii și adulți, care vor învăța să facă aranjamente florale, dar și un concurs pentru floriști amatori.

În cadrul evenimentului, va fi organizată Conferința ”Biodiversitate și sustenabilitate în Sectorul 6”, ce va avea loc, sâmbătă, în cadrul săptămânii verzi a Comisiei Europene.