Magic News

Cum arată Salma Hayek la 56 de ani într-o dimineaţă obişnuită

Salma Hayek a strălucit de curând pe covorul roşu al Festivalului de film de la Cannes.

Actriţa în vârstă de 56 de ani aflată de atâta timp în prim-plan nu are nicio problemă însă să se arate fanilor şi fără machiaj, aşa cum arată într-o dimineaţă obişnuită, când se trezeşte din somn. Asumându-şi ridurile şi firele de păr alb, Salma a realizat un selfie menit să le inspire pe toate femeile.

“Eu în timp ce mă trezesc şi număr ridurile și firele albe care s-au strecurat în această dimineață la petrecere”, a scris soţia lui Francois-Henri Pinault, unul dintre cei mai bogaţi oameni.


O prezenţă constantă pe covoarele marilor evenimente chic, Salma Hayek postează adesea fotografii pe rețelele sale de socializare în care se afişează în mod natural.

În urmă cu câteva zile, ea a împărtășit o fotografie din dormitor, cu părul despletit și îmbrăcată într-un halat de baie. “Slavă Domnului că este vineri”, a scris ea cu o notă de umor.

În februarie anul trecut, când a fost întrebată de GQ despre secretele sale de frumusețe, Salma Hayek a dat un răspuns surprinzător: "Bunica mea m-a învățat să nu mă spăl pe față niciodată dimineața”, a explicat ea. “Nu este dezgustător. Noaptea, pielea produce toate uleiurile de care are nevoie pentru a arăta tânără. Ea se regenerează singură. Spălați-vă bine pielea seara. Dar nu spălați dimineața munca grea depusă de pielea dumneavoastră.

Este acesta un sfat de urmat?