Topul celor mai bogate femei celebre din America

Forbes a dezvăluit topul celor mai bogate celebrităţi feminine din America, iar pe primul loc se află Oprah.

Share

Revista Forbes a desemnat-o pe Oprah Winfrey drept cea mai bogată celebritate americană, cu o avere cumulată de 2,5 miliarde de dolari (2,3 milioane de euro). Ea este urmată de Rihanna, Kim Kardashian, Taylor Swift, Kylie Jenner, Madonna, Beyoncé, Céline Dion și Judy Sheindlin.

Cu o avere de 440 de milioane de dolari (409 milioane de euro), Reese Witherspoon este cea mai bogată actriță din America, potrivit listei celor mai bogate celebrități feminine de pe continent, prezentată pe 1 iunie, de Forbes . Actrița se află pe locul 9, la egalitate cu cântăreața Dolly Parton.

Producător executiv al serialelor “Daisy Jones & The Six” și “Tiny Beautiful Things”, Reese Witherspoon ocupă locul 59 în topul celor mai bogate "self-made women" din America. Ea și-a vândut compania Hello Sunshine către Blackstone în 2021. Tranzacția i-a adus un câștig de 900 de milioane de dolari (837 de milioane de euro). Actrița este activă și pe micul ecran, în special în “The Morning Show”, care a ajuns la al patrulea sezon.

În vârstă de 47 de ani, actriţa a divorţat de producătorul Jim Toth, cu care a fost căsătorită timp de1 2 ani şi cu care are un băieţel de 10 ani. Actriţa mai are doi copii, Ava, în vârstă de 23 de ani, şi Deacon, în vârstă de 19 ani, cu fostul soţ, actorul Ryan Phillippe.
Share