Lifestyle - Modă

INTERZIS: Sa te imbraci trist doar pentru ca vremea e mohorata

Toamna iti reorganizezi garderoba. Toamna e aglomerata si monocroma. Daca inca nu esti pregatita sa renunti la rochitele din straturi de matase cu imprimeuri tribal, atunci nu renunta din cauza vremii.

 

Toamna iti reorganizezi garderoba. Toamna e aglomerata si monocroma. Daca inca nu esti pregatita sa renunti la rochitele din straturi de matase cu imprimeuri tribal, atunci nu renunta din cauza vremii.

 

Poarta-le cu o pereche de ciorapi colorati. Inca se mai pot face combinatii intre piese din sezonul  de primavara-vara cu elemente din acest sezon. Combina piesele pentru a obtine un contrast greu-usor, gros-subtire  intre texturi. Efectul obtinut va fi de spontan, chic si foarte feminin.

Fii curajoasa toamna. Poarta animal print-uri. Poarta un ruj bordeaux. Reinventeaza-te, indrazneste toamna! E anotimpul perfect pentru fantezii vestimentare. Imagineaza-te purtand o capa neagra si manusi YSL pe stradute murdare si ticsite de oameni, cu o revista stylish si un plic supradimensionat, grabindu-te sa ajungi la o cafea, imagineaza-te o femme fatale intr-o combinatie negru cu animal print a la Moschino cu toate privirile curioase atintite asupra ta. Fii eroina filmului tau, o Sylvia intr-o adaptare personala din La Dolce Vita!

 

Cu o scurta documentare in materie de tendinte, si un mic efort de imaginatie, poti face combinatii fericite, avand posibilitatea sa alegi intre atatea trenduri in acest sezon.

Toamna aceasta se poarta tricotajele, animal print-ul, shearling coat-urile, revin anii `50-`60, se poarta inca pielea, costumul Saville Row, tricotajele, blana si penele. Se poarta materialele bogate precum matasea, brocartul, catifeaua sau pielea, se poarta etno sau minimalist.

 

Se poarta femeile puternice cu atitudine care au curajul sa poarte un palton cu leopard print si pantaloni din piele aurii a la Balmain. Se poarta femeile care isi cunosc formele, si le iubesc si stiu sa le evidentieze prin tinute.

Desi mi-am spus de atatea ori ca nu voi scrie despre tendinte, iata-ma insiruind tendintele pentru sezonul rece, toamna se schimba treaba.

 

Toamna este un fundal  anost pe care poti insirui culori, combinatii, pe care iti poti insirui personalitatea. Este gresit sa te imbraci trist doar pentru ca vremea e trista, este gresit sa nu vrei sa fi o pata de culoare si bun gust doar pentru ca soarele nu mai are aceeasi intensitate. E gresit sa fii la fel de stearsa ca si vremea si sa nu ai aceasi pofta de viata ca si vara.

Toamna e sezonul in care poti experimenta combinatii indraznete de haine, de volume, toamna ai voie sa porti pantofi si sosete in combinatii stylish, toamna poti purta maneci trei sferturi si manusi sau gulere de blana si haine vaporoase. Iar toamna aceasta tendintele nu te limiteaza absolut deloc.