Magic News

Cannes 2023 - Martin Scorsese, Leonardo DiCaprio şi Robert de Niro au prezentat “Killers of The Flower Moon”

Martin Scorsese, Leonardo DiCaprio şi Robert de Niro au ajuns pe covorul roşu la Cannes pentru a prezenta cel mai recent film al lor, “Killers of The Flower Moon”.

Pelicula nu se află în competiţia oficială, pentru ca regizorul nu mai este interest de premii, şi va intra în cinematografe în luna octombrie.

În vârstă de 80 de ani, Martin Scorsese nu a mai prezentat un film la Cannes din anul 1986, când a venit cu “After Hours”. Acum a adus pelicula “Killers of The Flower Moon”, în care joacă Leonardo DiCaprio şi Robert De Niro, pentru prima data împreună într-un film.

Acţiunea se petrece la începutul secolului al XX-lea, „Killers of the Flower Moon” având drept inspiraţie din cartea omonimă a lui David Grann care spune povestea adevărată a masacrului din anii 1920 al tribului indian Osage după descoperirea petrolului pe pământurile lor.

Filmul de peste trei ore a atras numeroase staruri pe covorul roşu, printre care Salma Hayek, minunată în rochia Alexander McQueen, Cate Blanchett, Tobey Maguire, , Costa-Gavras, Isabelle Huppert, Rossy de Palma, Naomi Campbell...