Magic News

Direcţia 5 - Concert simfonic de neuitat alături de Orchestra Simfonică Bucureşti, pe 19 mai, la Sala Palatului

Direcţia 5 va concerta pe 19 mai la Sala Palatului, într-un concert simfonic extraordinar.

Trupa a cântat pe 10 mai la Magic FM, fiind invitată la Magic Evening cu Liana Stanciu. Timp de o oră am ascultat cele mai frumoase hit-uri şi am aflat poveştile care i-au inspirat pe artişti să le compună.

A fost o prefaţă la concertul pe care trupa îl va susţine pe 19 mai, când fanii Direcția 5 au șansa să asculte live cele mai iubite piese ale trupei într-un concert simfonic extraordinar, alături de o orchestră alcătuită din 40 de muzicieni.

„Seara de 19 mai va fi un moment extrem de special pentru Direcția 5. Rar în existența unei trupe se întâmplă un eveniment atât de magic, dar, când are loc, e pur și simplu excepțional. Pentru că îl trăiești intens și cu o mare emoție”, spune Marian Ionescu despre concertul de la Sala Palatului.

Trupa a cărei poveste a început în 1991 se mândrește astăzi cu peste 40 de materiale de studio, compilații, albume live. Hituri precum „Povestea noastră”, „O fată ca ea”, “Am nevoie de tine”, „Dacă ai ști” sau „La mulți ani” sunt printre cele mai fredonate piese.

Despre Orchestra Simfonică Bucureşti

Fondată în anul 2007, fiind înființată de trei tineri muzicieni ambițioși, Orchestra Simfonică București este un ansamblu muzical românesc de prim rang.  Notorietatea şi recunoaşterea valorii au venit în urma impresionantei serii de concerte și evenimente susținute atât în săli tradiţionale de concert, în aer liber cât și în locuri mai puţin convenţionale.

Orchestra Simfonică București abordează de la muzica clasică până la stiluri mai puţin convenţionale, precum muzică de film, pop/rock și crossover. Orchestra Simfonică București a fost denumită în presa de specialitate din Argentina “o capsulă de forță și pasiune”.

Biletele pentru concertul care va începe la ora 19.00 la Sala Palatului din București s-au pus în vânzare pe: https://kimaro.iabilet.ro