Magic News

Portret Michelle Pfeiffer: Top filme cu celebra actriță pe care nu trebuie să le ratezi

Michelle Pfeiffer, cunoscută în special pentru celebrul său rol din „Scarface”, a împlinit pe 29 aprilie vârsta de 65 de ani.

Este de trei ori nominalizată la Oscar, a jucat într-o varietate de filme clasice în lunga ei carieră, excelând în orice, de la comedie la dramă, romance și acțiune.

Actrița nu a încetat să încânte publicul cu aspectul ei și continuă să surpindă cu frumusețea sa naturală, și mai ales datorită talentului actoricesc la fel de impresionant. A participat la numeroase concursuri de frumuseţe și a debutat, în 1978, în actorie şi televiziune, într-un episod din serialul "Fantasy Island", produs de reţeaua ABC. Pe marele ecran a ajuns cu rolul din producţia „The Hollywood Knights" (1980).

Este considerată de critici şi oamenii de specialitate ai industriei de film drept una dintre actriţele cele mai bune ale generaţiei sale, reuşind să interpreteze un evantai extins de roluri expunând diferite genuri şi epoci, scrie rottentomatoes.com. Cariera sa este încununată, până în prezent, cu 27 de premii şi 64 de nominalizări la distincţii de specialitate, potrivit imdb.com.

Continuarea AICI