Magic News

Magic Evening - Direcţia 5 a făcut show la Magic FM. Trupa pregăteşte un concert simfonic memorabil la Sala Palatului

Direcţia 5 a fost invitată la Magic FM, iar fanii trupei au putut asculta unele dintre cele mai frumoase hit-uri ale trupei.

În cadrul Magic Evening, un show găzduit de Liana Stanciu, artiştii au cântat unele dintre cele mai iubite melodii din repertoriu, au dezvăluit poveştile unora dintre cântece şi au oferit detalii despre concertul simfonic din 19 mai, de la Sala Palatului.

Timp de o oră, Direcţia 5 ne-a încântat cu melodii precum “O fată ca ea”, “Am nevoie de tine” sau „Dacă ai ști”, hit-uri cu care cuceresc de fiecare dată publicul.

A fost doar o prefaţă la seara memorabilă care se anunţă a fi pe 19 mai, când Direcţia 5 concertează la Sala Palatului. În seara de vineri, 19 mai, fanii Direcția 5 au șansa să asculte live cele mai iubite piese ale trupei într-un concert simfonic extraordinar, alături de o orchestră alcătuită din 40 de muzicieni.

„Seara de 19 mai va fi un moment extrem de special pentru Direcția 5. Rar în existența unei trupe se întâmplă un eveniment atât de magic, dar, când are loc, e pur și simplu excepțional. Pentru că îl trăiești intens și cu o mare emoție”, spune Marian Ionescu despre concertul de la Sala Palatului.

Trupa a cărei poveste a început în 1991 se mândrește astăzi cu peste 40 de materiale de studio, compilații, albume live. Membrii trupei Direcția 5 reușesc mereu să se reinventeze și să rămână fresh cu fiecare album pe care îl creează.